CAMPUS D’HANDBOL TONI GERONA 2017

Com cada any el C.E. TORTOSA durant el mes de juliol celebra el campus d’estiu. Aquest esdeveniment està obert tant per a nens i nenes que poden estar vinculats a l’handbol de forma habitual com per a aquells que vulguin iniciar-se. En aquest campus l’handbol, els esports i els jocs formen la columna vertebral de les activitats que es duen a terme però a més a més cada setmana realitzem una sortida a les piscines o a la platja de les Avellanes de l’Ampolla per tal de practicar la modalitat de l’handbol-platja. Totes aquestes activitats estan coordinades i dirigides pels tècnics d’handbol del club i per monitors de lleure amb les titulacions corresponents.
 
Aquesta temporada 2016-17 el Campus ha tornat a comptar amb el nom i la supervisió del tècnic tortosí Toni Gerona, actualment entrenador del Jaish de Qatar, campió de Lliga i Copa, i durant molts anys Coordinador dels equips base del FC Barcelona i entrenadors del segon equip d’handbol de l’entitat.
 
Durant la passada edició s’hi van apuntar un total de 62 nois i noies compresos entre les edats de 8 i 14 anys tant de l’entitat com de fora d’aquesta. Aquest any volem ampliar aquesta xifra amb la inclusió d’unes jornades de TECNIFICACIÓ per als més grans que properament uns informarem. 
 
US HI ESPEREM, EN HO PASSAREM MOLT BÉ!!

También te podría gustar...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *