SORTIDA PALAU BLAUGRANA

Com cada any que el Barça arriba a quarts de final de la Champions League el club organitzem per a sòcies i socis la sortida al Palau Blaugrana. Tot i que no és fàcil organitzar un esdeveniment d’aquest tipus (hi haurà equips que tindran partit aquell cap de setmana) s’intentarà novament ser el màxim de curosos i estrictes amb les reserves, no abonant reserves anul·lades que no tinguem confirmades per altres en posterioritat.
El formulari de sota és només a EFECTES D’INTERESSATS i no representa cap deute ni obligació, MÉS ENLLÀ DE LA BONA VOLUNTAT DE QUI RESPONGUI de la seva intenció d’anar-hi.
S’HA DE RESPONDRE AQUESTA SETMANA ja que el dia 1 s’haurà de comunicar al FCB el nombre d’entrades a reservar. Posteriorment se’n poden aconseguir més, però cada any és més difícil i menys segur.
A continuació hi ha l’enllaç des d’on haureu de respondre el formulari. FINS QUE NO TINGUEU EL MISSATGE DE «GRÀCIES PER HAVER CONTESTAT», no l’haureu acabat, per tant, important llegir-ho tot. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *