Dinar de cloenda temporada 2016-17

El diumenge divuit de juny el Centre d’Esports Tortosa va celebrar el dinar cloenda de la temporada 2016-2017 al pavelló firal de Remolins. Cent cinquanta persones van assistir-hi gaudint de la jornada. Abans d’iniciar el dinar, Toni Arasa Baila i Donato Gómez Garcín van presentar als assistents els premis Forjadors de l’esports a les Terres de l’Ebre aconseguits en les edicions de l’any 2016 i 2017 respectivament.

A la fi del dinar es van celebrar diferents actes i reconeixements :
Primer de tot es va realitzar l’acomiadament de les nostres pubilles del 2016 Sofia García Cebrián ( pubilleta ) i Alba González Igual ( pubilla ). Posteriorment es van presentar les pubilles del 2017, Paula Paredes López ( pubilleta ) i Laia Audí Carles ( pubilla ), ambdues jugadores d’handbol del C.E.T., una amb l’Escola cucafera d’handbol i l’altra amb l’equip sénior femení. Totes elles van rebre diferents regals i detalls.
Després es van lliurar diplomes d’agraiment a aquelles persones que durant l’any han fet possible que el nostre club sigui l’entitat esportiva de les Terres de l’Ebre amb amb més seguidors a les xarxes socials, amb més de cinc mil seguidors : David Llatge Guimerà ( facebook ), Rosendo Ferri Marzo ( disseny gràfic ), Jaume Solé García ( base de dades ), Manuel Rodríguez Luna ( web ), Jordi Corral Redó ( Twitter ), Joan Rodríguez Mora ( premsa ) i David Romeu Esteve ( mailing ).
Posteriorment es va destacar la presència dels avis d’una de les nostres jugadores de l’escola d’handbol, els quals des de fa tres anys fan un llarg viatge per assistir a la nostra cloenda de la temporada.
Més endavant, es van entregar rams de flors a Eryka Sigüenza i Estefi de la Iglesia Pasamón, les quals deixen la pràctica esportiva però que l’any vinent passaran a ser les entrenadores del nostre sénior femení.
Per acabar es van entregar els XVens. premis Cucafera, els quals van recaure en Marc Centelles García i Luis Gallardo Catalán, per la seva dedicació al nostre club i a l’handbol des de que eren petits, essent jugadors a les seves escoles ( Bisbe Moll i Teresianes respectivament ), passant a jugar al C.E.T. en infantils, cadets, juvenils i séniors, sent monitors a diverses escoles de la ciutat i entrenadors dels nostres equips federats.
Finalment volem agrair a totes les persones que fan possible el funcionament del nostre club i d’aquesta diada, sobretot l’equip de cuiners encapçalat per Miquel Pegueroles Foz i acompanyat per José Antonio Polo Mediavilla i Miquel Pegueroles Favà i a tots aquells que fanr que la jornada sigui un éxit.

Fotos de la jornada:

https://goo.gl/photos/NB9bV5SQj2EPNXEs9

También te podría gustar...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *