Presentació del llibre «Historia de l’handbol federat a Tortosa: Volum I, d’Antonio Arasa

El passat dimecres 19 d’abril de dos mil disset, a les 19:30 hores, es va presentar a la biblioteca de Tortosa el llibre » Història de l’hanbol Federat a Tortosa »  Volum  I , d’Antonio Arasa Baila.

Nombrós públic va assistir-hi, omplint la sala, la majoria exjugadors/es del Club de Rem i del Centre d’Esports Tortosa, membres de juntes directives d’ambdós clubs, aficionats/ades al nostre esport, familiars de l’autor i autoritats representants del Consell Català de l’Esport i Ajuntament de la nostra ciutat.
Després de la presentació del llibre amb glossa de l’autor per part de Miquel Pegueroles, actualment vicepresident del C.E. Tortosa i exjugador i exentrenador del club de Rem i exjugador, exentrenador i expresident del C.E. Tortosa, aquest va llegir el pròleg del llibre, escrit per Donato Gómez Garcín exjugador i exentrenador del club de Rem i exentrenador del C.E. Tortosa.
El llibre relata de manera estricta, amb alineacions, resultats, classificacions i d’altres dates molt interessants i concretes, la història de l’handbol tortosí des del seu inici la temporada 1972/73 amb el primer equip d’handbol al Casal Tortosí amb un equip sénior masculí per a competir al campionat provincial, per a posteriorment passar l’equip a formar part del club de Rem Tortosa la temporada 1973/74, fins arribar a la temporada 1987/88 on l’handbol a Tortosa deixa l’activitat al club de Rem. El proper volum s’iniciarà la temporada 1988/89 amb la creació del Centre d’esports Tortosa, actual club d’handbol de la ciutat, el qual el proper any celebrarà el seu 30è. aniversari.
Després de la intervenció de l’autor, es van recordar diverses anècdotes i situacions viscudes pels allí presents, tancant l’acte amb la signatura, dedicatòries i venda del llibre.

También te podría gustar...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *