Cròniques i resultats partits cap de setmana 22-23 abril

Infantil Femení

KH-7 BM Granollers Sporting   34 (15)

CE Tortosa                              27 (13)

Primer partit de la segona fase per a les infantils entrenades per Georgina i Nil, i primera derrota del torneig.

Es desplaçaven a una pista teòricament complicada, ja que Granollers podríem dir, és el bressol de l’handbol català, i no va poder ser…

Durant la primera part, les noies van estar a l’alçada del partit, tot molt igualat, amb marcadors amb alternances i plantant cara a un equip jove, però amb molt moviment de pilota i globalment molt ben treballat.

Un inici una mica espès de les tortosines a la represa, va marcar el marcador final, un parcial de 6-0 per a les locals, va obrir una escletxa que va ser impossible de remuntar. L’equip va reaccionar, però solament va servir per mantenir el partit en equilibri però això si, amb un marcador negatiu de -6 o -7 tota la segona part.

El CE Tortosa va notar les baixes d’Idoia Clemente i Elba Martorell que reapareixia desprès de la lesió, però sent optimistes, i esperar que a la tornada a Tortosa, amb tot l’equip al complet i amb el suport dels incondicionals seguidors, es pugui aconseguir la victòria.

C.E. TORTOSA:

– Porteres: Julene Vaquer, Maria Subirats

– Jugadores: Ángela Callarisa, Blanca Viñas (10), Cinta Durán, Núria Aragonés (4), Laia Miravalls(1), Anna Subirats (3), Cinta Miralles (4), Elba Martorell(2, 3p) i Núria Pérez

Infantil Masculí

CH Cambrils    17 (8)

CE Tortosa      16 (8)

En aquest partit els de Tortosa es disputaven el tercer lloc a la classificació amb el seu rival.

Van oferir un joc molt intens fins el final però, en els ultima minuts els de Cambrils van ficar-se per davant al marcador.

– Porters: Pau Benaiges (12 aturades), Aleix A. (10 aturades)

– Jugadores: Marc Lopez (8), Aleix Sabater (2), Sergi Mestre (2), Oriol Perez (1), Pau Albacar (1), Hèctor Estrada (1), Albert Verge (1), Jordi Fabregat, Josep Calvet, Francesc Teruel, Didac Altozano i Andreu Sabater

Cadet Masculí

CE Tortosa                  19 (11)

Escola Safa-Gavà        38 (21)

Derrota contundent en un mal partit dels cadets.

– Porters: Ignasi (13 aturades)

– Jugadores: Eduard, Alex (1) , Joan Ignasi, Miller (6), Enric, Andreu S (1), Miravalls (3), Angel, Pedro (5), Calaf (2) , Pere (1)

Sènior Femení

H Banyoles      24 (8)

CE Tortosa      21 (12)

Les sèniors es van desplaçar a Banyoles per disputar el primer partit de la segona volta de la segona fase.

La primera part començava favorable per a les tortosines gràcies a la gran intensitat en el joc i finalitzant la part 8 -12.

Però la segona part no va ser bona per a les del Centre d’Esports i, a causa de les errades en defensa i finalització, l’equip de Banyoles aprofitava la situació i remuntava al marcador acabant el partit 24 – 21.

Sènior Masculí “A”

CE Tortosa      31 (12)

CH Rubí           23 (12)

Mal inici del C.E. Tortosa que desemboca en un 0-4 per a l’equip visitant. Tot i no fer una bona primera part tant en defensa com en atac, l’equip tortosí arriba viu al finalitzar el primer període amb l’empat a 12.

A la segona part es veu un C.E Tortosa diferent, més intensitat en defensa, les idees més clares en atac i bons contraatacs fan que el partit es decanti  a favor de l’equip local.

Tot i que no depenen sols dels seus resultats, aquesta victòria fa que les aspiracions del C.E. Tortosa de mantenir la categoria es mantinguin vives.